search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε «ταμπουρωθεί» σε μουσείο στην πόλη Σεν Ραφαέλ

23.10.2019 09:51
Γαλλία: Φάρσα για βόμβα και «ομηρεία» αναστάτωσε ένα λύκειο στη Μιλούζ - Media

 

Στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» σε μουσείο στο Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, προχώρησε η αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε. 

Ο άνδρας εμπόδιζε την είσοδο στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν στον χώρο απειλητικά συνθήματα στα αραβικά.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν τη νύχτα στο κτίριο. Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνταν να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περίμενε την επέμβαση ειδικής μονάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:21