search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Πού θα δουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου Παυλόπουλος, Μητσοτάκης και Τσίπρας

23.10.2019 11:22
Πού θα δουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου Παυλόπουλος, Μητσοτάκης και Τσίπρας  - Media

 

Εντυπωσιακή αναμένεται η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληοροφορίες από το Πεντάγωνο που επικαλείται ο Βηματοδότης του Βήματος, θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως και οι προηγούμενες.

«Εκεί δηλαδή που τις άφησαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ακόμα και επίδειξη F-16 «Ζευς» έχει προγραμματιστεί στον χώρο μπροστά από την παρέλαση» αναφέρουν οι πληροφορίες. Στη παρέλαση παρών θα είναι φυσικά, όπως κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Θα έχει ενδιαφέρον, μαθαίνει ο Βηματοδότης, το μήνυμα του πιλότου. Πάντως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει την πρώτη του παρέλαση με τη νέα του ιδιότητα από τα Χανιά.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί που θα βρίσκεται, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα παραβρίσκεται σε κάποια παρέλαση

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:26