search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Τα «πάνω-κάτω» στον ΣΚΑΪ: Ποιο πρόγραμμα βάζουν απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»

23.10.2019 12:47
Νέα απάντηση ΣΚΑΪ στον Κανάκη για τα δικαστήρια - Media

 

«Αντίο» στο Survivor και «Καλωσήρθες» Big Brother είπε για τη φετινή σεζόν ο ΣΚΑΪ.

Οι τηλεοπτικές σειρές του καναλιού δεν έχουν αποδώσει «καρπούς» στα νούμερα της τηλεθέασης με το «Λόγω Τιμής» να σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην πρεμιέρα του, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη επιτυχία του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real», η σειρά μετατέθηκε από τη Δευτέρα την Πέμπτη και παλεύει να κρατηθεί στο 10%. Αυτό με τη σειρά του φέρνει αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ριάλιτι «Big Brother» σχεδιάζεται να βγει στον «αέρα» τον Μάρτιο του 2020, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βγει νωρίτερα.

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σκέφτονται να το βάλουν στην Prime time ζώνη για να βρεθεί απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες» και να κόψει τα ποσοστά τους, ωστόσο υπάρχει καιη σκέψη να μεταδίδεται απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44