search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:16
MENU CLOSE

Nova – Ελλάκτωρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έργα στις τηλεπικοινωνίες

23.10.2019 13:51
Nova - Ελλάκτωρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έργα στις τηλεπικοινωνίες - Media

 

Σε συνεργασία προχώρησαν ο Όμιλος υποδομών ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ο πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας Nova για την υλοποίηση έργων τηλεπικοινωνιακής διασύνδεσης πολλαπλών σημείων του Ομίλου σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συνεργασία, που περιελάμβανε από τα κεντρικά γραφεία μέχρι απομακρυσμένα υπόγεια εργοτάξια, τα οποία υποστηρίζουν σημαντικά έργα υποδομών του Ομίλου, δημιουργήθηκαν διακριτά δίκτυα και διασυνδέσεις, με τρόπο που να προσφέρουν λειτουργικότητες οι οποίες θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στο έργο του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Το σύνολο των επιχειρηματικών σχεδίων (projects) περιλαμβάνει πολλαπλά απομονωμένα δίκτυα MPLS με κεντρική διασύνδεση και διαχείριση, αποκεντρωμένες διασυνδέσεις στο Διαδίκτυο από σημεία στη περιφέρεια και σε απομακρυσμένα εργοτάξια, καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνίας για επικοινωνία φωνής και σηματοδοσίας, σύγχρονων αλλά και legacy συστημάτων.

Οι υπηρεσίες προσφέρθηκαν μέσω του ιδιόκτητου οπτικού δικτύου της Nova, σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνολογίες κυκλωμάτων χαλκού και ασύρματων δικτύων για να υποστηρίξουν τις απαραίτητες δυνατότητες backup & business continuity.

Με την συνεργασία που είχαν τα εμπορικά και τεχνικά τμήματα υποστήριξης εταιρικών πελατών της Nova με τους αντίστοιχους συνεργάτες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ήδη ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, με διασυνδέσεις πολλαπλών Gbps σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας και προσθέτοντας αυξανόμενη αξία στην καθημερινή εργασία των εργαζομένων του Ομίλου (7.500 εργαζόμενοι & άμεσοι συνεργάτες στην Ελλάδα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30