search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Οι Σύλλογοι Γονέων της Καλαμάτας ρίχνουν «άκυρο» στον πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση: «Δεν συνομιλούμε με φασίστες»

23.10.2019 13:55
Οι Σύλλογοι Γονέων της Καλαμάτας ρίχνουν «άκυρο» στον πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση: «Δεν συνομιλούμε με φασίστες» - Media

 

Την άρνησή της να δεχτεί ως συνομιλητή της τον πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση, που τοποθετήθηκε στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καλαμάτας, διακηρύσσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Καλαμάτας είναι κάθετα αντίθετη στην τοποθέτηση του πρώην χρυσαυγίτη, γνωστού για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές του απόψεις, Δημήτρη Κουκούτση, στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου.

Στη συνεδρίαση 18/2019 του δημοτικού συμβουλίου, απόφαση 469/2019 (30/09/2019) τόσο η νέα δημοτική αρχή όσο και η πλειοψηφία των παρατάξεων, δέχτηκαν τον τ. βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, τον αμετανόητο φασίστα Δημήτρη Κουκούτση, να είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν δεχόμαστε ως συνομιλητή μας για ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας, το μέλλον των παιδιών μας, υποστηριχτές του μίσους, υποστηρικτές των διακρίσεων, υποστηριχτές του φασισμού.

Ως γονείς και ως πολίτες αυτού του Δήμου δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε αυτές τις αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που τις υποστηρίζουν.

Θυμίζουμε σε όλους τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκι: ‘’Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει…. Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε’’.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55