search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:07
MENU CLOSE

Ταπεινωτική παραδοχή ήττας από τους Γερμανούς: Αυτό το ρωσικό τανκ είναι καλύτερο από τα Leopard

23.10.2019 14:08
Ταπεινωτική παραδοχή ήττας από τους Γερμανούς: Αυτό το ρωσικό τανκ είναι καλύτερο από τα Leopard - Media

 

Το ρωσικό τανκ T-14 Armata επισκιάζει τα γερμανικά Leopard 2 σε αρκετά χαρακτηριστικά. Αυτό αναφέρει, σε μια παραδοχή «ήττας», η γερμανική DieWelt.

Σύμφωνα με sputniknews.gr, τα T-14 Armata είναι τανκ νέας γενιάς με μηχανή ντίζελ 1.500 hp που σύμφωνα με το «The National Interest» θεωρείται ως το «δυνητικά πιο επικίνδυνο τανκ στον κόσμο».

Η γερμανική εφημερίδα ανέφερε το ρωσικό τανκ σε σχέση με τις κοινές προσπάθειες Γερμανίας και Γαλλίας να αναπτύξουν νέο άρμα μάχης που θα αντικαταστήσει τα Leopard και Leclerc αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η συνεργασία θα μπορούσε να επισκιαστεί από τη διαφωνία σχετικά με τα κανόνια που θα φέρει το νέο τανκ.

Η γερμανική εταιρεία Rheinmetall έχει αναπτύξει όπλο 130 χιλιοστών για την αντικατάσταση του παλιότερο μικρότερης διαμέτρου.

Ομοίως, ο γαλλικός κατασκευαστής Nexter ανακοίνωσε την επιτυχημένη δοκιμή κανονιού διαμέτρου 140 χιλιοστών.

Και οι δύο εταιρείες υποστηρίζουν ότι τα όπλα τους είναι τα πιο κατάλληλα για το από κοινού αναπτυσσόμενο γερμανό-γαλλικό τανκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30