29/09/2020 05:16:09

«Εμφύλιος» στη Θεσσαλονίκη: Αποχώρησε από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής η Ένωση Ξενοδόχων της συμπρωτεύουσας

«Εμφύλιος» στη Θεσσαλονίκη: Αποχώρησε από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής η Ένωση Ξενοδόχων της συμπρωτεύουσας - Media

 

Με «πυρά» για έλλειψη στρατηγικού σχεδίου, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της συμπρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, η ΕΞΘ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι «με ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η ΕΞΘ αποχωρεί από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης.

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης κατέληξαν ότι διαφωνούν με την έλλειψη στρατηγικού σχεδίου δράσεων για την προβολή της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό, καθώς η πλειονότητα των δράσεων του Οργανισμού Τουρισμού αφορά στην πολιτική προβολή στο εσωτερικό και όχι στη στοχευμένη προβολή της Θεσσαλονίκης.
 
Θεωρούμε ότι η απόφασή μας αυτή θα είναι η αφετηρία της δρομολόγησης άμεσων εξελίξεων και αλλαγών ως προς τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Οργανισμού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.