search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:06
MENU CLOSE

Καριέρα στο Χόλιγουντ κυνηγάει η Cardi B – Εμφάνιση στο «Fast & Furious 9» (Video)

23.10.2019 15:05
Καριέρα στο Χόλιγουντ κυνηγάει η Cardi B - Εμφάνιση στο «Fast & Furious 9» (Video) - Media

 

O Vin Diesel αναρτά συνεχώς βίντεο από το σετ όπου γυρίζονται το Fast & Furious 9 στο Instagram, αλλά την Τρίτη αποκάλυψε ένα νέο μέλος της ομάδας: την Cardi B.

Ο 52χρονος ηθοποιός ανήρτησε βίντεο στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης, στο οποίο έλεγε ότι ήταν «η μέρα 86 εδώ στο σετ του Fast 9», ενώ κάθεται δίπλα στην ηθοποιό της ταινίας «Hustlers».

Ο Diesel αποκάλυψε ότι αυτή τη μέρα στο σετ ήταν η τελευταία μέρα της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον ηθοποιό να προσθέτει στη λεζάντα του, «Pa mi Gente (για τον λαό μου) με τα hashtags # Fast92020 #Fatherhood.

Στη συνέχεια, είπε ότι ήταν κουρασμένος επειδή το cast και το πλήρωμα «έδωσαν ό, τι μπορούσαμε για αυτή την ταινία, τα βάλαμε όλα στο τραπέζι».

«Είμαι κουρασμένη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη (σ.σ. ταινία)», είπε η 27χρονη Cardi B.

Ο Diesel πρόσθεσε ότι είναι όλοι «τόσο ευλογημένοι, την τελευταία μέρα των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο πάντα την αγάπη, πάντα» ενώ η Cardi B  πρόσθεσε ότι πρόκειται να πάρει έναν «υπνάκο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05