search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Το απαγορευμένο νησί με τα όργια, τους φόνους και τα καλά κρυμμένα μυστικά (Photo)

23.10.2019 16:58
Το απαγορευμένο νησί με τα όργια, τους φόνους και τα καλά κρυμμένα μυστικά (Photo) - Media

 

Με γαλαζοπράσινα νερά, καταγάλανο ουρανό και ένα άγριο τοπίο, το νησί Zannone στην Ιταλία έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από έναν ερημικό προορισμό για διακοπές. Αυτό όμως που συνοδεύει τη φήμη του και λίγοι γνωρίζουν, είναι τα… όργια που έλαβαν χώρα σε αυτό.

Βρίσκεται στα ανοικτά της Νάπολης στα νερά της Tyrrhenian Sea. Στην κορυφή του λόφου του δεσπόζει μια βίλα. Το νησί Zannone. Μέρος του Circeo National Park, περιέχει πολλές ελληνικές αρχαιότητες, και το Cistercian Monastery.

Πια είναι απολύτως εγκατειλημμένο, ενώ κάποτε έσφυζε από ζωή, πάρτι και οργιώδεις νύχτες που οργάνωνε ο ιδιοκτήτης του, ο Marquis Casati Stampa και η γυναίκα του, η ηθοποιός Anna Fallarino. Νεαρή στάρλετ της Cinecita, φτωχό κορίτσι που προσπαθούσε να ανελιχθεί στην ιταλική show μπίζνες, γοητεύτηκε από το Μαρκήσιο και τη ζωή που της πρόσφερε και ενέδωσε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, το νησί Zannone ήταν το μυστικό καταφύγιο για όργια αριστοκρατών. Στο ψηλότερο μέρος και πιο επιβλητικό του νησιού υπήρχε μια βίλα που ανήκε στον Μαρκήσιος Casati Stampa. Εκεί τα πάρτι είχαν χαρακτήρα διονυσιακό και όσοι παρευρέθησαν δύσκολα θα τα ξεχάσουν.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που βρέθηκαν από τα θρυλικά πάρτι ξεπερνούσαν οποιαδήποτε φαντασία. Και φυσικά μέσα στο φωτογραφικό υλικό υπήρχαν και πρόσωπα διάσημα και πολύ πλούσια. Οι ιταλικές εφημερίδες έσπευσαν να δημοσιεύσουν τα όσα καυτά ανέφερε στο  ημερολόγιό του ο Μαρκήσιος, ο οποίος σημείωνε με κάθε λεπτομέρεια τις περιπτύξεις της γυναίκας του με τους εραστές της.

Ο μεγαλύτερης ηλικίας σύζυγός της, την ωθούσε να παίρνει μέρος σε ερωτικά όργια με νεαρούς άνδρες που εκείνος παρακολουθούσε. Όταν η Άννα Φαλαρίνο, ερωτεύθηκε έναν από τους νεαρούς, η κατάσταση ξέφυγε πέρα από τη λογική. Στο άκουσμα ότι θέλει διαζύγιο ο Μαρκήσιος δολοφόνησε άγρια τη γυναίκα του και τον εραστή της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σήμερα το νησί αποτελεί αξιοθέατο για τουρίστες που κάνουν το γύρο του νησιού με τους ντόπιους βαρκάρηδες. Οι ιστορίες όμως που διηγούνται θα μείνουν για πολύ καιρό στην ιστορία.

Σήμερα το νησί παρακμάζει, έχει ελάχιστους επισκέπτες, ενώ όσοι είχαν ιδιοκτησίες στο νησί έπαψαν να ενδιαφέρονται για αυτές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11