search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Αντιπολίτευση: Ζητάμε συνάντηση με τον Κικίλια – Εξηγήσεις για την παρέμβαση στο ΚΕΘΕΑ

23.10.2019 17:42
Αντιπολίτευση: Ζητάμε συνάντηση με τον Κικίλια - Εξηγήσεις για την παρέμβαση στο ΚΕΘΕΑ - Media

 

Συνάντηση με εκπροσώπους των κομμάτων πραγματοποίησε η διοίκηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ για το σημαντικό ζήτημα του αυτοδιοίκητου που αποφασίστηκε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(ΠΝΠ) της κυβέρνησης.

Οι παρευρισκόμενοι, αφού εξέφρασαν την αντίθεση των κομμάτων τους στην ΠΝΠ, συμφώνησαν στην πρόταση του Ανδρέα Ξανθού για άμεση συνάντηση των εκπροσώπων όλων των κομμάτων με τον Υπουργό Υγείας, προκειμένου να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις για την παρέμβαση στο ΚΕΘΕΑ και για τον γενικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου στον ευαίσθητο τομέα της απεξάρτησης.

Μάλιστα, μετά το πέρας της συνάντησης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για να διατυπωθεί το αίτημα, ενώ αναμένεται η απάντησή του.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον Σταμάτη Βαρδαρό, ο Τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο Παναγιώτης Κατηφές, επικεφαλής του Τμήματος του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, και ο Υπεύθυνος Νεολαίας του ΜΕΡΑ 25 Δημήτρης Λιάπης.

Οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ ενημέρωσαν ότι ζήτησαν συνάντηση με το Προεδρείο της Βουλής για το θέμα, ενώ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου οι 14 Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ προγραμματίζουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:02