search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Νταμπίζας: «Δεν ήμουν ο Χίτλερ»

23.10.2019 17:48
Νταμπίζας: «Δεν ήμουν ο Χίτλερ» - Media

 

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στο Κορωπί, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους πρώην συνεργάτες του. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε για περίπου μισή ώρα και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία, αλλά και στα όσα… ακούγονταν γι αυτόν.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Νταμπίζας είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που επέτρεψε στην ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να υπάρχει μίας μορφής κανονικότητα στις υποχρεώσεις του συλλόγου και στον δικό μας επαγγελματισμό.

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, με την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και τις συνθήκες που προϋπήρχαν, πολλοί αμφέβαλαν εάν θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και αυτό δεν αλλάζει. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι. Να μην υπάρχουν οφειλές κάτι που έγινε με εξαίρεση μια μικρή οφειλή από πέρυσι.

Οι απλοί εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί και πρέπει να το κρατήσει αυτό η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θέσαμε το πλάνο της ελληνοποίησης και δείξαμε από την πρώτη στιγμή πόσο το πιστεύουμε. Είναι προσβλητικό και για τον προπονητή και για εμένα, να λέγεται ότι ξαφνικά παίζουν ποδοσφαιριστές από την στιγμή που έφυγα.

Την Κυριακή ήθελα πολύ να κερδίσει η ομάδα, γιατί νιώθω ακόμη μέλος της. Διάβαζα πράγματα για μένα λες και έμπαινε ένας άνθρωπος σαν τον… Χίτλερ και τον χαιρετούσατε ανάλογα και στεκόσασταν όλοι προσοχή από φόβο και τρόμο. Μια εικόνα που βγήκε προς τα έξω που ποτέ δεν υπήρξε. Εσείς ξέρετε την αλήθεια. Βγήκε ότι είχαμε προβλήματα με τον προπονητή, ενώ όλοι ξέρετε τι έγινε μετά τον Άρη και τι συζητήσεις είχαν γίνει για να μείνει ο προπονητής μαζί μας. Υπήρχε στοχευμένη παραποίηση των γεγονότων μετά τον Άρη και την Ξάνθη στα όσα σας είπα εδώ. Θυμηθείτε ποια ήταν η θέση μου τότε υπέρ σας και ότι σας στήριξα».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:51