26/11/2020 06:26:04

Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Δεν υπάρχει κατάθεση 1 εκατ. ευρώ - «Απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους» (Video)

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Πάνω από 3,4 εκατ. οι δωρεές  - Media

 

Την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο τον γιό του εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Χαλκίδα Γιώργος Γλωσσιώτης.

Όπως δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό έως το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ, με τα ποσά να ξεκινούν από ένα ευρώ και να φτάνουν και τις 40.000.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε, καθώς το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Παράλληλα, εξήγησε ότι έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι «κουμπαράδες», ενώ θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο-ασθενοφόρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.