search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Από τους υπερσυντηρητικούς Μορμόνους, γυμνή στο Penthouse – Η εξομολόγηση μιας πορνοστάρ (Photos)

24.10.2019 07:22
Από τους  υπερσυντηρητικούς  Μορμόνους, γυμνή στο Penthouse - Η εξομολόγηση μιας πορνοστάρ (Photos) - Media

 

Η Addie Andrews είναι μια 30χρονη γυναίκα που έχει φωτογραφηθεί για το ανδρικό περιοδικό Penthouse και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Η Addie με το υπέροχο κορμί της και το όμορφο πρόσωπο της έχει γίνει η φαντασίωση χιλιάδων ανδρών. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες το περιοδικό την ανακήρυξε «Pet of the Month»

Όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Πριν λίγα χρόνια η Addie ζούησε σε μια υπερσυντηρητική κλειστή κοινωνία, αυτή των Μορμόνων, που ακόμη και ο αστράγαλος σου να φαίνεται από το μακρύ φόρεμα, έχεις διαπράξει αμαρτία. Πόσο δε μάλλον όταν έχεις προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές.  Ήταν μια ταπεινή ιεραπόστολος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, της εκκλησίας δηλαδή των Μορμόνων.

«Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι το προγαμιαίο σεξ απαγορεύεται. Το θεωρούν πολύ σοβαρή αμαρτία και κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όσο πιο βαθιά γινόταν η ενασχόλησή μου με την θρησκεία, τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από τον αληθινό μου εαυτό» λέει η Addie και συνεχίζει: «Ήμουν πολύ καταπιεσμένη σεξουαλικά. Ουσιαστικά, είσαι σαν μία καλόγρια, απόλυτα αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνο το διάστημα της ζωής σου. Το σεξ το δοκίμασα μια όταν ήμουν μικρή και μια αργότερα στα 26 μου χρόνια. Τότε κατάλαβα ότι μου άρεσε πολύ»\

Ούσα μέλος της εκκλησίας των Μορμόνων και ιεραπόστολος γύριζε συνέχεια στις πολιτείες των ΗΠΑ και μιλούσε στον κόσμο για τη θρησκεία της. Τα χρόνια περνούσαν και οι περιορισμοί της ζωής των Μορμόνων την έπνιγαν. Για παράδειγμα τα Σάββατα δεν μπορούσε να βλέπει ταινίες με την οικογένεια της ενώ μια φορά που ήταν παράνυφη στο γάμο της αδελφής της ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών επειδή το φόρεμα της ήταν λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Αποτέλεσμα να την αλλάξουν από παράνυφο και να βάλουν άλλη στη θέση της.

Στα 28 της απποφάσισε ότι δεν μπορούσε να κάνει δίχως σεξ. Τα δοκίμασε όλα και όλα της άρεσαν. Άρχισε να απομακρύνεται από την εκκλησία. των Μορμόνων. Μετακόμισε στην Καλιφόρνια και για να ζήσει άρχισε να χορεύει σε νυχτερινά κέντρα.

«Εκείνη την περίοδο άρχισαν να με προσεγγίζουν ατζέντηδες από τον χώρο του πορνό» λέει η ίδια. Μέχρι που τελικά ενέδωσε. Και λεφτά έβγαζε ικανοποιητικά και απολάμβανε εκείνο που έκανε.

Οι Μορμόνοι

Οι Μορμόνοι όπως και όλες οι άλλες χριστιανικές εκκλησίες πιστεύουν τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα και Λυτρωτή. Χαρακτηριστική διδασκαλία τους είναι ότι ο Θεός είναι ο Αιώνιος Πατέρας ο οποίος έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο που επιτρέπει τα παιδιά του να τελειοποιηθούν και να ζήσουν μαζί Του στην βασιλεία Του για πάντα. Πιστεύουν στην Βίβλο και στο βιβλίο του Μορμόν. Οι Μορμόνοι έχουν ακόμα δύο ιερά βιβλία: “Διδασκαλία και Συνθήκες” και “Το ατίμητο μαργαριτάρι”. Ο Θεός Πατέρας ονομάζεται Ελοχίμ, και θεωρείται ότι γέννησε τα πνεύματα των ανθρώπων και το πνεύμα του Ιεχωβά, που ταυτίζεται με τον Ιησού Χριστό. Επίσης πιστεύουν ότι μέσω της εξιλέωσης του Χριστού, όλη η ανθρωπότητα μπορεί να σωθεί. Βασική αρχή τους είναι πώς “η παγκόσμια ανάπτυξη βασίζεται στο νόμο της εξέλιξης και κάθε ον ανέρχεται σε όλο και μεγαλύτερη τελειότητα”.Οι πρώτες αρχές και διατάξεις του ευαγγελίου θέτουν: την πίστη, την μετάνοια, το βάπτισμα στο νερό για την άφεση αμαρτιών, και την δωρεά του Αγίου Πνεύματος. Άλλες διδασκαλίες της εκκλησίας είναι η προσφορά δεκάτων, η φιλανθρωπία, η σεξουαλική καθαρότητα εκτός γάμου (νόμος της Αγνότητας), η πολυγαμία (διότι με τη γέννηση πολλών παιδιών αυξάνεται ο αριθμός των πνευμάτων που πρέπει να ενσαρκωθούν και επιταχύνεται η διαδικασία του “θείου σχεδίου”), η αποχή από δυνατά ποτά, τσάι, καφέ, αλκοόλ, καπνό και μειωμένη χρήση κρέατος. Οι Μορμόνοι πιστεύουν πως και σήμερα επάνω στη γη υπάρχουν ζωντανοί προφήτες, οι οποίοι λαβαίνουν θεϊκή αποκάλυψη καθημερινά προς βοήθεια όλης της ανθρωπότητας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imagine thank you @daniel28.img #penthouse #model #soflo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addie Andrews (@iamaddieandrews) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The perfect shower 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addie Andrews (@iamaddieandrews) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#babe #model #love #life #picoftheday #photooftheday #lingerie #hustlersmovie #art #actress #lover #penthouse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addie Andrews (@iamaddieandrews) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34