search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Ξινό τους βγήκε το μπαρμπούτι στην Τρίπολη

24.10.2019 09:16
Ξινό τους βγήκε το μπαρμπούτι στην Τρίπολη - Media

 

Ξινό βγήκε το μπαρμπούτι για τέσσερις Έλληνες που έπαιζαν παράνομα μπαρμπούτι στην Τρίπολη. Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες Τετάρτη τέσσερις άνδρες ηλικίας 35, 37, 39 και 64 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 64χρονου διαπιστώθηκε ότι τρεις άνδρες έπαιζαν ζάρια. 

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις ο 64χρονος, ως ιδιοκτήτης, είχε επιτρέψει στους τρεις να παίζουν παράνομα με χρήματα «ζάρια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα (1) ζεύγος κύβων (ζάρια), καθώς και το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31