search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Αρναούτογλου: Διατήρηση του μεγάλου θερμοκρασιακού εύρους – Ποια περιοχή από +21 πάγωσε στους -0,7

24.10.2019 09:17
Τηλεθέαση: Πρωτιά Αρναούτογλου - Media

 

Πρώτη ημέρα της φετινής σεζόν οπου ο υδράργυρος έπεσε κάτω απο το μηδέν (-0,7 βαθμούς), μας ενημερώνει μέσω facebook ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου. 

Αυτο συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί στη Βωβουσα Ιωαννίνων στα 1024 μέτρα υψομερο ενώ χθες το μεσημέρι είχε 21 βαθμούς Κελσίου!!!

Το πολύ μεγάλο θερμομετρικό εύρος θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες στην ενδοχώρα και κυρίως στα ορεινότερα τμήματα…

 

Nα σημειωθεί πάντως ότι χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης σε πολλές ορεινές περιοχές της χώρας και όχι μόνο στη Βωβούσα Ιωαννίνων.

Η απουσία νεφώσεων σε συνδυασμό με τους ασθενείς ή υποπνέοντες ανέμους, είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη ψύξη του εδάφους και των χαμηλών ατμοσφαιρικών στρωμάτων, όπως εξηγεί το meteo.gr.

Aυτό απεικονίζεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52