search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Αρκούδα επιτέθηκε άγρια στον θηριοδαμαστή – Τον έριξε κάτω και του δάγκωνε το πρόσωπο (Video)

24.10.2019 09:27
Αρκούδα επιτέθηκε άγρια στον θηριοδαμαστή - Τον έριξε κάτω και του δάγκωνε το πρόσωπο (Video) - Media

 

Το περιστατικό έγινε σε τσίρκο κοντά στην πόλη Καρελία της Ρωσίας. Μικρά παιδάκια και μεγάλοι είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους μια απίστευτη και άγρια επίθεση προς τον θηριοδαμαστή της.

Το θηρίο των 600 κιλών περπατάει όρθιο, εκπαιδευμένο ύστερα από βασανιστήρια που έχει υποστεί όπως όλα τα ζώα στο Τσίρκο. Την έχουν βάλει να κάνει ένα νούμερο και να κουβαλάει ένα καρότσι πέρα δώθε. Όταν το αφήνει κάτω και ενώ ο κόσμος χειροκροτεί ο εκπαιδευτής πλησιάζει την αρκούδα και την τραβάει από την αλυσίδα της.

Το ζώο εξαγριώνεται και σαν αστραπή ορμάει στον εκπαιδευτή το οποίο ρίχνει κάτω και πέφτει επάνω του.  Τον δαγκώνει με μανία μέχρι που ένας άλλος άνδρας, συνεργάτης του εκπαιδευτή αρχίζει να κλωτσάει τη μαύρη αρκούδα για να την μετακινήσει. Το ζωντανό μοιάζει άτρωτο  και δεν μετακινείται ούτε χιλιοστό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08