search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με το νέο χορηγό του Άρη – Αφοπλιστική η απάντηση της Μαλαματίνας

24.10.2019 11:27
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με το νέο χορηγό του Άρη - Αφοπλιστική η απάντηση της Μαλαματίνας   - Media

 

Έντονα αντέδρασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν έμαθαν πως η εταιρία «Μαλαματίνα» θα γίνει για πρώτη φορά, χορηγός του Άρη.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν άμεσα στα social media, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!».

Να θυμίσουμε πως τα προηγούμενα χρόνια, συχνά ακουγόταν το σύνθημα «ΠΑΟΚ, Ρετσίνα, Μαλαματίνα», ενώ καθιερωμένο ποτό των ΠΑΟΚτζήδων ήταν το «Τούμπα Λίμπρε», δηλαδή ρετσίνα και κόλα. Επίσης, η Μαλαματίνα είχε γίνει αντικείμενο συνθήματος σε βάρος του ΠΑΟΚ από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:31