search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Φοιτητής-μέλος του ΜέΡΑ 25 τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από κρότου-λάμψης στο φοιτητικό συλλαλητήριο

24.10.2019 12:52
4933017.jpg

 

Σοβαρά τραυματίστηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης ένας φοιτητής, μέλος του ΜέΡΑ 25.

«Μέλος της νεολαίας μας που συμμετείχε στη φοιτητική πορεία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από κρότου-λάμψης. Θα ενημερώσουμε με λεπτομέρειες αφού βεβαιωθούμε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο», ενημέρωσε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο μεγάλου φοιτητικού συλλαλητηρίου που κινήθηκε από τα Προπύλαια προς τη Βουλή, ξέσπασαν μικρής έκτασης συγκρούσεις στη βασιλίσσης Σοφίας, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και κρότου-λάμψης.

Με αρκετές σχολές σε όλη την Ελλάδα να βρίσκονται υπό κατάληψη, οι φοιτητές αντιτίθενται στις προωθούμενες ρυθμίσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εξίσωση των πτυχίων των ΑΕΙ με αυτά των κολλεγίων, κατάργηση του ασύλου καθώς και διαγραφή των φοιτητών στα «ν+2» χρόνια φοίτησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:00