search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:16
MENU CLOSE

«Φορολογείστε την εκκλησιαστική περιουσία»

17.02.2010 13:45
«Φορολογείστε την εκκλησιαστική περιουσία» - Media

Επειδή πολλά δάκρυα και ιδρώτας χύνονται για το φορολογικό και επειδή σίγουρα κάποια κορμιά θα πέσουν… κάποιοι δεν ξεχνούν το αίτημα για τη φορολόγηση και της εκκλησιαστικής περιουσίας.Στο διαδίκτυο, βρίσκεται σε εξέλιξη συλλογή υπογραφών και μέχρι στιγμής το αίτημα υπογράφεται από περισσότερους από 14.000 πολίτες.Το κείμενο της διαδικτυακής συλλογής υπογραφών είναι το εξής:

Επειδή πολλά δάκρυα και ιδρώτας χύνονται για το φορολογικό και επειδή σίγουρα κάποια κορμιά θα πέσουν… κάποιοι δεν ξεχνούν το αίτημα για τη φορολόγηση και της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Στο διαδίκτυο, βρίσκεται σε εξέλιξη συλλογή υπογραφών και μέχρι στιγμής το αίτημα υπογράφεται από περισσότερους από 14.000 πολίτες.

Το κείμενο της διαδικτυακής συλλογής υπογραφών είναι το εξής:

«Φορολογώντας την τεράστια περιουσία της εκκλησίας οι φόροι για τους πολίτες θα μειωνόταν αισθητά και το κρατικό έλλειμμα θα μηδενιζόταν!
βοηθήστε αυτή την κίνηση με μία απλή υπογραφή δίνοντας μόνο το όνομα και το email σας!»

Όσοι… πιστοί μπορείτε να υπογράψετε http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:16