search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:38
MENU CLOSE

«Το Πάσχα εγώ να σουβλίζω αρνί και οι μετανάστες σκύλους»: Σάλος με το ρατσιστικό κρεσέντο αντιδημάρχου στο Ναύπλιο (Video)

25.10.2019 12:47
«Το Πάσχα εγώ να σουβλίζω αρνί και οι μετανάστες σκύλους»: Σάλος με το ρατσιστικό κρεσέντο αντιδημάρχου στο Ναύπλιο (Video) - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει η ρατσιστική αναφορά αντιδημάρχου του Ναυπλίου για τους μετανάστες και πρόσφυγες που ενδέχεται να εγκατασταθούν στην περιοχή.

Τοποθετούμενος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο εν λόγω αντιδήμαρχος, προσπαθώντας να περιγράψει τα προβλήματα που κατά τη γνώμη του ενδέχεται να δημιουργήσει η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών, ανέφερε ότι ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα με τις διαφορετικές «φυλετικές καταβολές» του καθενός, δηλαδή «εγώ το Πάσχα να σουβλίζω αρνί και ο άλλος να σουβλίζει τον σκύλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35