search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22
MENU CLOSE

ΕΚΤΑΚΤΟ- Μακελειό στη Ρωσία: Στρατιώτης άνοιξε πυρ σε βάση – Οκτώ νεκροί

25.10.2019 12:49
ΕΚΤΑΚΤΟ- Μακελειό στη Ρωσία: Στρατιώτης άνοιξε πυρ σε βάση - Οκτώ νεκροί - Media

 

Στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά άλλων στρατιωτών σε βάση στην περιφέρεια Ζαμπαϊκάλσκι (Βαϊκάλη) στα ανατολικά της Ρωσίας, αφήνοντας οκτώ νεκρούς και δυο τραυματίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο δράστης έχει τεθεί ήδη υπό κράτηση, ενώ οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να ξεκίνησε να πυροβολεί, λόγω ψυχολογικού ξεσπάσματος, που οφείλεται σε πρσωπικά του θέματα και δεν σχετίζεται με τη θητεία του. 

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η ζωή των δυο τραυματισμένων στρατιωτών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.20 (τοπική ώρα), κατά την διάρκεια της αλλαγής φρουράς στο στρατόπεδο, όταν στρατιώτης του τμήματος τεχνικών υποδομών του στρατοπέδου άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επί τόπου οτκώ στρατιώτες και να τραυματισθούν δύο.

Στον τόπο της τραγωδίας μεταβαίνει αεροπορικώς επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Αντρέι Καρταπόλοφ, για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:22