search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Ματωμένος καβγάς ανάμεσα σε ασθενή και πλαστικό χειρουργό (Σκληρές Photos)

25.10.2019 13:29
Ματωμένος καβγάς ανάμεσα σε ασθενή και πλαστικό χειρουργό (Σκληρές Photos) - Media

 

Μια Ρωσίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από πλαστικό χειρούργο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της από επέμβαση για επιδιόρθωση στα χείλη της.

Η Valentina Sidorova δημοσίευσε ένα διαδικτυακό βίντεο που έδεινε το ματωμένο  πρόσωπό της, στο οποίο έλεγε ότι ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της γιατρού δρ. Olesya Sokolan.

Στο βίντεο, η Valentina υποστηρίζει ότι τώρα αναρρώνει από τραυματισμό στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και διάσειση στο νοσοκομείο της Μόσχας.

Ωστόσο, η δρ. Sokolan ισχυρίζεται ότι η Sidorova της επιτέθηκε.

Η αστυνομία δήλωσε ότι διερευνούν και τους δύο ισχυρισμούς.

Ο καβγάς αποκαλύφθηκε με το βίντεο της Sidorova, στο οποίο λέει: «Είμαι τώρα στην κλινική. Ξυλοκοπήθηκα από γιατρό γιατί βιντεοσκοπούσα (τη γυναίκα γιατρό) να με γρονθοκοπά.Άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο και το κεφάλι με το τηλέφωνό μου».

Η δρ. Sokolan δεν σχολίασε αρχικά το περιστατικό, αλλά στη συνέχεια κατηγόρησε την ασθενή ότι συμπεριφερόταν «άγρια», βρίζοντάς την και στη συνέχεια πήδηξε πάνω της.

Η γιατρός είπε ότι το μετάνιωσε για την απόφασή της να κάνει δωρεάν διορθωτική θεραπεία για την ασθενή, αφού η Sidorova ήταν δυσαρεστημένη από το έργο μιας άλλης συνεργαζόμενης κλινικής.

Κατηγόρησε ότι η Sidorova χρησιμοποίησε «άσεμνα λόγια … και με προκάλεσε» χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή της και «τρέχοντας» προς τα πάνω της, γεγονός που την οδήγησε στο να πέσει στο πάτωμα, προκαλώντας διάσειση και κοιλιακό τραυματισμό όταν ήταν στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης.

Από την πλευρά της, η Sidorova ισχυρίστηκε ότι η γιατρός χρησιμοποίησε μια ουσία χωρίς σήμανση για να της κάνει ένεση.

«Ρώτησα γιατί δεν υπήρχε επίσημο κουτί και σήματα αναγνώρισης μάρκας», είπε. Και η γιατρός της είπε: «Είτε εμπιστεύεσαι τον γιατρό είτε όχι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:00