31/05/2020 02:04:09

Θύμα χάκερ ο «Παπά-Drone» - Ανέβασαν ροζ βίντεο στο κανάλι του στο Youtube (Photos | Video)

Θύμα χάκερ ο «Παπά-Drone» - Ανέβασαν ροζ βίντεο στο κανάλι του στο Youtube (Photos | Video) - Media

 

Χάκερ επιτέθηκαν στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube o ιερέας από την Κοζάνη, Κώστας Βασιλειάδης, γνωστός ως και «παπα-Βόιος» ή «παπά-drone».

O ιερέας είναι διαχειριστής την ιστοσελίδας tovoion.com και αναρτά υψηλής ποιότητας βίντεο που αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή.

Οι χάκερ ανήρτησαν στο κανάλι του βίντεο ερωτικού περιεχομένου με αποτέλεσμα οι διαχειριστές του Youtube να του κλείσουν το κανάλι λόγω παραβίασης των όρων περιεχομένου.

Ο ίδιος αναφέρει για το συμβάν σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνομαι όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς … για όλους τους Βοΐώτες .

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει , ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες , είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια , όρεξή και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε. Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν …είπαμε σε όποιους αρέσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.