search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Τα 14 πρόσωπα της Επιτροπής Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Σταθάκη – Συμβολή και από Δραγασάκη, Κατσέλη, Τσουκαλά, Μουζέλη

25.10.2019 14:27
Τα 14 πρόσωπα της Επιτροπής Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Σταθάκη - Συμβολή και από Δραγασάκη, Κατσέλη, Τσουκαλά, Μουζέλη - Media

 

Τον σχεδιασμό για την εκπόνηση του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε στη σημερινη συνεδρίαση της ΠΓ ο Γιώργος Σταθάκης. Παρουσιάστηκαν επίσης τα 14 πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την Επιτροπή προγράμματος η οποια τελεί υπό την ευθύνη του πρώην υπουργού περιβαλλοντος.

Συμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας η εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή και αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος με τη συμμετοχή των: Αριστείδης Μπαλτάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Έφη Αχτσιόγλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ιωάννα Κοντούλη, Αντώνης Λιάκος, Σωτήρης Βαλντέν, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Χουλιαράκης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Χατζησωκράτης και Παναγιώτης Κορκολής. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο Γιώργος Σταθάκης. 

Στο έργο της Επιτροπής θα συνδράμουν επιπλέον σημαντικές προσωπικότητες από τον προοδευτικό πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο, με επιτροπή διαλόγου εμπειρογνωμόνων η οποία θα συγκροτηθεί το προσεχές διάστημα και στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν οι Γιάννης Δραγασάκης, Λούκα Κατσέλη, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Νίκος Μουζέλης.

Βούληση του ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΓ, είναι η εκπόνηση ενός συνεκτικού, προοδευτικού προγράμματος διακυβέρνησης που θα συμβάλλει στον διάλογο και θα αξιοποιεί τις εμπειρίες διακυβέρνησης αριστερών, πράσινων και σοσιαλιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζεται η διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου με συμμετοχή πολιτικών, ακαδημαϊκών και ακτιβιστών.

Συμφωνήθηκε τέλος, ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα αποφασιστεί η σύνθεση της Κοινής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, ώστε αυτή να συγκροτηθεί και να συνεδριάσει το διήμερο 9 – 10 Νοεμβρίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35