search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Σε 353 προσλήψεις εποχικών προχωρούν πέντε νοσοκομεία

25.10.2019 15:34
Κορωνοϊός: Σε 2.000 προσλήψεις επαγγελματιών υγείας προχωρά το υπ. Υγείας  - Media

 

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού προχωρούν πέντε νοσοκομεία.

Aναλυτικά οι προκηρύξεις, σύμφωνα με το e-dimosio.gr:

1. Το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα εννέα (49) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης του Νοσοκομείου Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», που εδρεύει στο Χαϊδάρι του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

49 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ασεπ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», Ρίμινι 1 – Τ.Κ.124 62 – Χαϊδάρι, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 210 5831036, 1037, 1038, 1054, 1073)
2. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δώδεκα (112) ατόμων νια την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες Καθαριότητας, Φύλαξης και Εστίασης, του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» που εδρεύει στον Δήμο Πειραιά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

70 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
30 ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης
8 ΥΕ Προσωπικό Εστίασης (ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ)
4 ΥΕ Προσωπικό Εστίασης (ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο αςεπ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ», Ζαννή και Αφεντούλη 1, Τ. Κ.: 185 36 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν των κκ.: Ζώη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 210-4592151), Λέκου Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 210-4592151) και Κουλεντιανού Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 210-4592152).

3. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο», που εδρεύει στη Χίο του Νομού Χίου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

23 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΤΡΙΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο αςεπ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», Έλενας Βενιζέλου 2, Τ.Κ. 82100 Χίος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη κας Χριστάκη Αργυρώς ή κας Πύρρου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 22713 50108 και 22713 50254).

4. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα οκτώ (98) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας, εστίασης, σίτισης και φύλαξης, του Γενικού Νοσοκομείου «Βενιζέλειο -Πανάνειο», που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ Μαγείρων
75 ΥΕ Καθαριότητας (Καθαριστών-τριών)
10 ΥΕ Τραπεζοκόμων
2 ΥΕ Λαντζέρηδων/σών
10 ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ.Ν. ΄΄ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ΄΄, Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Τ.Κ. 71409 Ηράκλειο – Κρήτης απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2813-408812 και 2813-408816).

5. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α ΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γενικού Νοσοκοµείου Ηλείας που εδρεύει στον Πύργο του νοµού Ηλείας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

20 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, Ε.Ο. Πύργου – Πατρών Τ.Κ. 27131, Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρωπίνου ∆υναµικού υπόψη κας Ελένη Γρίβα (τηλ. επικοινωνίας: 26210 82750). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

6. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α ΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γενικού Νοσοκοµείου Ηλείας που εδρεύει στον Πύργο του Νοµού Ηλείας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

4 ∆Ε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκοµείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, Ε.Ο. Πύργου – Πατρών ΤΚ 27131, Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρωπίνου ∆υναµικού υπόψη κας Ελένης Γρίβα (τηλ. επικοινωνίας: 26210 82750).

7. Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα επτά (47) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας και εστίασης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και των φορέων του (ΚΕΦΙΑΠ, ΔΙΕΚ), που εδρεύουν στην Άρτα του νομού Άρτας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

35 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

12 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Λόφος Περάνθης, Τ.Κ. 47100,΄Αρτα, (τηλ. επικοινωνίας: 2681361140, 2681361141). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:20