search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Σπουδαία ανακάλυψη μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Παγκράτι – Τι βρήκαν ρακοσυλλέκτες και το παρέδωσαν

25.10.2019 16:08
Σπουδαία ανακάλυψη μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Παγκράτι - Τι βρήκαν ρακοσυλλέκτες και το παρέδωσαν - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ρακοσυλλέκτες στο Παγκράτι όταν στον πάτο κάδου απορριμμάτων εντόπισαν ένα σημαντικό κειμήλιο και πιο συγκεκριμένα έναν δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης του 1864 διατηρημένο σε άριστη κατάσταση.

Οι ρακοσυλλέκτες επικοινώνησαν με την Βιβλιοθήκη της Βουλής στην οποία και παρέδωσαν εν συνεχεία το μοναδικό ντοκουμέντο.

«Λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου. Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της στο Facebook η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Πηγή: ΣΚΑΙ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12