02/04/2020 06:01:49

Μαρίνα Πατούλη: «Αν μάθω για απιστία του Γιώργου, θα τα σπάσω - Θα γίνει χαμός!» (Video)

Μαρίνα Πατούλη: «Αν μάθω για απιστία του Γιώργου, θα τα σπάσω - Θα γίνει χαμός!» (Video) - Media

 

Για την απιστία μίλησε μεταξύ άλλων στο Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή Celebrity Travel, η Μαρίνα Πατούλη, στο ταξίδι τους στην Αργεντινή.

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες κι εκείνη... το διασκεδάζει! «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε χαρακτηριστικά. «Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις», ανέφερε σε σχετική ερώτηση η Μαρίνα Πατούλη.

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο, όσο δεν αισθάνεται ότι θίγει την αξιοπρέπεια της», πρόσθεσε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. Έπειτα, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε και ζήτησε γελώντας να κλείσουν οι κάμερες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.