search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41
MENU CLOSE

«Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα να φάω γιατί δεν είχα λεφτά να φάω» – Συγκλονίζει η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες

26.10.2019 08:32
«Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα να φάω γιατί δεν είχα λεφτά να φάω» - Συγκλονίζει η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες  - Media

 

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η “Θεοδοσία” από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πρόταση φέτος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο. Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε.

Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά. Σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια δύο κοπέλες ήρθαν και με αγκάλιασαν με συμπόνια και τους είπα ότι δεν είμαι η Θεοδοσία στη ζωή μου.

Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά. Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω.

Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω ένα δίευρω να πάρω κάτι να φάω. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες», αναφέρει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:40