search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:56
MENU CLOSE

«Συμβουλή» Αντώναρου σε Άδωνι: Όλοι είναι αναλώσιμοι

26.10.2019 11:03
Φαρμακερός «χρησμός» Αντώναρου για την κυβέρνηση: «Θα φύγει νύχτα, όπως ο ΓΑΠ» - Media

 

Με αφορμή την κάλυψη στον Άδωνι Γεωργιάδη που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και τη δικαιολόγηση των υπερβολών του υπουργού Ανάπτυξης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έκανε την δική του παρέμβαση. 

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook θέλησε να συμβουλέψει πως «όλοι είναι αναλώσιμοι κι αντικαταστήσιμοι σε ένα κυβερνητικό σύστημα ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Κι όσοι προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτόν τον κανόνα στο παρελθόν φάγανε τα μούτρα τους».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Επειδή έχω μεγάλη πείρα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ας διευκρινίσω το αυτονόητο: Ενας κυβερνητικός εκπρόσωπος υπερασπίζεται φυσικά κατ’ εντολήν του πρωθυπουργού, κάθε μελος της κυβερνησης ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Δεν μπορει και δεν του επιτρεπεται να πει ο τιδήποτε άλλο. Γιατι; Μα για ένα πολύ απλό λόγο: Ενα απο τα απόλυτα προσωπικά δικαιώματα πιυ διαθέτει κάθε πρωθυπουργός και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκχωρεί είναι να αποφασίζει Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ πότε και ποιο μέλος της κυβερνησης ΤΟΥ θα αντικαταστήσει. Κι αυτό γιατι μια βασική αρχή διακυβέρνησης που ισχύει ( αν και δεν αναφέρεται συχνά δημόσια για ευνόητους λόγους ) είναι ότι όλοι ειναι αναλώσιμοι κι αντικαταστήσιμοι σε ενα κυβερνητικό σύστημα ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Κι όσοι προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτον τον κανόνα στο παρελθόν φάγανε τα μούτρα τους.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54