search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Έκτος συνόρων θα στήσει το «σπίτι» του Big Brother o ΣΚΑΙ – Η διαθεσιμότητα θα κρίνει την πρεμιέρα

26.10.2019 11:07
Δεν θα βγει στον αέρα: Το project του ΣΚΑΪ που τελικά μπαίνει στον «πάγο» - Media

 

Στον πυρετό του «Μεγάλου αδελφού» βρίσκεται πλέον ο ΣΚΑΙ που επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε να βγάλει το ταχύτερο δυνατό το ριάλιτι στον άερα. 

Για λόγους ταχύτητας αλλά και οικονομικούς, μάλιστα, εξετάζεται το σενάριο το Big Brother να γυριστεί εκτός συνόρων, όπως γινόταν πέρσι με το Power of Love που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ήδη στημένο πλατό – σπίτι στην Τουρκία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι του ΣΚΑΙ να μεταφερθεί στο «σπίτι» του Big Brother στην Πολωνία, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός (κάμερες, κοντρόλ ρουμ) που απαιτείται για την 24ωρη παρακολούθηση των παικτών. 

Από τη διαθεσιμότητα των εν λόγω στούντιο θα κριθεί και το πότε μπορεί να βγει στον αέρα το ριάλιτι με αρχικό στόχο τον Ιανουάριο. 

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ ετοιμάζουν άμεσα να βγάλουν τρέιλερ για casting call, ενώ αποφασίστηκε ότι θα αναζητηθούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας χωρίς ανάμειξη «celebrities», όπως σε διάφορες παράλλαγές του «Βig Brother» ανά τον κόσμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες σκέψεις για το θέμα του παρουσιαστή. Σε εσωτερικές συζητήσεις στο Φάληρο φαίνεται να ψιθυρίζεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, αναφέρει χαρακτηριστικά το ένθετο RealLife της RealNews. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:33