search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Γυναίκα 81 ετών παρέμεινε εγκλωβισμένη όλη τη νύχτα στο μισοβυθισμένο αυτοκίνητό της

26.10.2019 16:21
Γυναίκα 81 ετών παρέμεινε εγκλωβισμένη όλη τη νύχτα στο μισοβυθισμένο αυτοκίνητό της - Media

 

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Florida των Η.Π.Α. εγκλωβίστηκε στο μισοβυθισμένο αυτοκίνητό της για όλη τη διάρκεια της νύχτας μετά από μια λάθος στροφή. Για καλή της τύχη, ένας άντρας που έκανε kayak εντόπισε το λευκό VW Golf V να επιπλέει κοντά στην ακτή και την βοήθησε να απεγκλωβιστεί από το παράθυρο του συνοδηγού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Venice και πιο συγκεκριμένα στη μαρίνα του Roberts Bay. Η 81άχρονη δήλωσε πως βρισκόταν εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν έκανε μια λάθος στροφή με αποτέλεσμα να κυλίσει στη ράμπα για τα σκάφη και να βρεθεί στο νερό. Όπως αναφέρει προσπάθησε να φρενάρει όμως η ολισθηρότητα της ράμπας δεν επέτρεψε στο όχημα να ακινητοποιηθεί προτού βυθιστεί.

Ο άντρας που έτυχε να περάσει από το σημείο τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού αντιλήφθηκε πως η γυναίκα ήταν ακόμα ζωντανή, κάλεσε τις αρχές και την βοήθησε να απεγκλωβιστεί από το παράθυρο του συνοδηγού, με τη βοήθεια ενός ακόμα περαστικού. Όπως δήλωσαν οι διασώστες που την μετέφεραν στο νοσοκομείο, το νερό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχε ξεπεράσει το ύψος του ταμπλό, όμως άφηνε αρκετό χώρο στη γυναίκα για να αναπνέει.

Ευτυχώς η περιπέτεια της ηλικιωμένης γυναίκας είχε αίσιο τέλος καθώς βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά από το σοκ που υπέστη και την πολύωρη παραμονή της στο νερό.

 

Πηγή: drive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19