search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:22
MENU CLOSE

Ληστεία σε βίλα στο Παλαιό Ψυχικό – Έδεσαν την οικιακή βοηθό και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

26.10.2019 18:23
Ληστεία σε βίλα στο Παλαιό Ψυχικό - Έδεσαν την οικιακή βοηθό και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ - Media

 

Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό από δύο κουκουλοφόρους, έγινε σήμερα λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην τριώροφη μεζονέτα του επιχειρηματία, την ώρα που ήταν μόνη της η οικιακή βοηθός ουκρανικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Στη συνέχεια ερεύνησαν το σπίτι και έκλεψαν 2.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Τρεις ώρες δεμένη και κλειδωμένη στο μπάνιο, παρέμεινε η 63χρονη Ουκρανή οικιακή βοηθός του επιχειρηματία, το σπίτι του οποίου έγινε στόχος ληστών, σήμερα, στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν γύρω στις 14.00 μετά το μεσημέρι στην τριώροφη μεζονέτα, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού την οικιακή βοηθό, η οποία ήταν μόνη της την ώρα εκείνη, και στην συνέχεια την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Την 63χρονη βρήκε και απελευθέρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18