search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Βαγδάτη: Επιστράτευσαν την αντιτρομοκρατική για να προστατεύσουν κυβερνητικά κτίρια από τους διαδηλωτές

27.10.2019 08:33
Βαγδάτη: Επιστράτευσαν την αντιτρομοκρατική για να προστατεύσουν κυβερνητικά κτίρια από τους διαδηλωτές - Media

 

Μέλη της επίλεκτης Αντιτρομοκρτικής Υπηρεσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους της Βαγδάτης έπειτα από αίτημα του Ιρακινού πρωθυπουργού Άντελ Άμπντουλ Μάχντι για να προστατεύσουν σημαντικά κρατικά κτίρια καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απασχολημένες με τις διαδηλώσεις.

“Δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν αναπτυχθεί σε κάποιες περιοχές της Βαγδάτης για να προστατεύσουν κρατικά κτίρια από απείθαρχα στοιχεία που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απασχολημένες με την προστασία των διαδηλωτών και των διαδηλώσεων”, επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία αυτή.

Δύο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσαν στο Reuters χθες Σάββατο ότι μέλη της επίλεκτης Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν αναπτυχθεί στη Βαγδάτη και έχουν εντολή “να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαιραίτητα μέσα” για να τερματίσουν τις συνεχιζόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:38