search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Γαβαλάς για τον ιερέα της Μάνης: Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα (Audio)

27.10.2019 11:22
Λάκης Γαβαλάς: Το κατηχητικό και η ταπείνωση στη φυλακή (Video) - Media

 

Για τον ιερέα στη Μάνη, που κακοποιούσε επί 3 χρόνια, ένα 12χρονο κορίτσι, για τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Μιχάλη Ασλάνη και τον Άγγελο Μπράτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς στον ΑΡΤ 90, 6 FM και τον Λάζο Μαντικό. 

«Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα για τους παιδεραστές, πρέπει να στηθούν στην πλατεία, να τους πετροβολήσουν, να τους σέρνουν και να τους ξεσκίσουν τις σάρκες, ό,τι έχουν πάνω τους. Έτσι να πεθάνουν. Η θανατική ποινή με μια αγχόνη, με ένα χάπι δεν μου λέει τίποτα. Δεν είναι τιμωρία δυστυχώς. Πιο πολύ με ανησυχεί που επί 4 χρόνια κανείς δεν κατάλαβε κάτι. Ο κόσμος εκεί, οι άνθρωποι γύρω από αυτόν τον ξεδιάντροπο παπά. Η σιωπή είναι συνενοχή», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας. 

«Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν! Είναι τρόπος ζωής μου. Τον Μιχάλη Ασλάνη, αν τον είχα δίπλα μου, θα τον συμβούλευα να επέλεγε καλύτερους συνεργάτες και να είχε σκοπό του να πουληθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Δυστυχώς, δεν ήξερε ότι το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να μπορέσει κανείς να κρατήσει μια επιχείρηση», ανέφερε σε άλλο σημείο για τον Μιχάλη Ασλάνη και την αυτοχειρία. 

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη στο GNTM είπε: «Τον Άγγελο Μπράτη τον ξέρω προσωπικά. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί! Θεωρώ ότι είναι σε ένα κλουβί το οποίο κάθε τόσο λυγίζει και το ξανά ισιώνει και ξανά λυγίζει. Είναι αδικημένος στο GNTM. Δεν είναι καλός και δεν είναι τηλεοπτικός! Αν θα φύγει από αυτό το πράγμα θα αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά του! Μπορεί να θεώρησε ότι έτσι θα αναγνωριστεί! Του το εύχομαι!»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα: «(…) λέει κάποιες φορές ασυνάρτητα πράγματα. Τον παίρνουν στην τηλεόραση γιατί πουλάνε σε μια μάζα κόσμου οι οποίοι είναι μεταξύ του τηγανίζω έναν κεφτέ και ακούω και κάποιον που λέει δυο κουτσομπολιά και είμαστε μια χαρά! Αγαπώ τους κεφτέδες, τηγανίζω και εγώ, αλλά όχι στο σπίτι μου γιατί μυρίζει. Δεν πιστεύω ότι είμαι εγώ που κάνω υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά μόνος του μου είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι το πήρε 15 και το έκανα 28. Χαίρομαι πολύ! Άρα πρέπει να φέρνει τέτοια άτομα στην εκπομπή του και όχι πρόσωπα που βγάζουν τον κώλο τους έξω. Κώλους βλέπουμε παντού έξω».

«Καμιά φορά εγώ αισθάνομαι ότι μπορεί να είναι και κουρασμένη, βαριεστημένη. Αλλά πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει 10 σπόνσορες την ημέρα που πρέπει να τους ικανοποιήσει όλους και το κανάλι πάνω από όλα. Την θεωρώ μια σταθερή αξία. Αν είχα επιχείρηση, σίγουρα θα ήθελα στελέχη σαν και την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε για την Ελένη Μενεγάκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52