search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Λαμία: Τη βρήκαν νεκρή 10 ημέρες μετά το θάνατό της

27.10.2019 17:52
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος στη Λαμία κλήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, η αστυνομία από ενοίκους πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:03