search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:36
MENU CLOSE

«Fuck the Guardian»: H μπλούζα του Μόρισεϊ σε συναυλία – Μαίνεται η κόντρα του με την εφημερίδα (Photo)

28.10.2019 16:28
«Fuck the Guardian»: H μπλούζα του Μόρισεϊ σε συναυλία - Μαίνεται η κόντρα του με την εφημερίδα (Photo) - Media

 

Σφοδρή επίθεση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Guardian εξαπέλυσε ο τραγουδιστής Μόρισεϊ, φορώντας μαύρη μπλούζα στην οποία αναγραφόταν η προσβλητική φράση «Fuck the Guardian».

Το ρούχο, με το συγκεκριμένο μήνυμα, επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες, το Σάββατο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται επικριτικός με τον Guardian. Πριν από λίγες μέρες χρησιμοποίησε και πάλι οξείς χαρακτηρισμούς, λέγοντας πως η εφημερίδα εκπροσωπεί τη «φωνή όλων όσοι είναι θλιβεροί στη σύγχρονη Βρετανία».

Η κόντρα του με την εφημερίδα διαρκεί μήνες καθώς το συγκεκριμένο μέσο έχει δημοσιεύσει σειρά επικριτικών άρθρων για τον μουσικό και την στήριξή του στην ακροδεξιά παράταξη For Britain.

Τον περασμένο Μάιο, ο Μόρισεϊ ισχυρίστηκε πως είναι στόχος καμπάνιας μίσους από τον Guardian, και κάλεσε τους υποστηρικτές του να μην αγοράζουν την εφημερίδα.

Η εφημερίδα δεν έχει απαντήσει ακόμη για το υβριστικό μήνυμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31