search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Κοριτσάκι 13 ετών δολοφόνησε την έγκυο αδελφή της και της πήρε το μωρό από την κοιλιά (Photos)

29.10.2019 08:09
Κοριτσάκι 13 ετών δολοφόνησε την έγκυο αδελφή της και της πήρε το μωρό από την κοιλιά (Photos) - Media

 

Η Βραζιλία είναι συγκλονισμένη με ένα έγκλημα που έχει σαν θύτη μια 13χρονη και σαν θύμα την 23χρονη έγκυο αδελφή της. Σύμφωνα με τα όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, η 13χρονη υπέστη πλύση εγκεφάλου από μια 35χρονη που της ζήτησε να δολοφονήσει την έγκυο αδερφή της και να πάρει μέσα από την κοιλιά της το μωρό και να της το δώσει.

Η Φαμπιάνα Σαντάνα στον 8ο μήνα της κύησης της ζούσε στο Πόρτο Βέλο στη Βραζιλία μαζί με την 13χρονη αδερφή της. Τον τελευταίο καιρό η μικρή συμπεριφέρονταν παράξενα και η Φαμπιάνα θεωρούσε ότι η παρέα που έκανε με μια 35χρονη δεν της έκανε καλό.

Μαζί με έναν 15χρονο μπήκαν στον σπίτι και με μαχαίρι έκοψαν το λαιμό στην έγκυο γυναίκα ενώ κοιμόταν. Στη συνέχεια μέσα σε μια λίμνη αίματος της άνοιξαν την κοιλιά για να πάρουν το μωρό.

Το μωρό θα το έδιναν στην 35χρονη Κάτια Ρομπέλο η οποία το ήθελε για να πείσει τον ναυτικό εραστή της ότι γέννησε το παιδί του.

Η αστυνομία εντόπισε το μωρό ζωντανό στο σπίτι του 15χρονου. Το μωράκι νοσηλεύεται δίχως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο στην κλινική της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10