search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

Συγκεντρώθηκε το ποσό για τον μικρό Παναγιώτη – Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

29.10.2019 09:05
Συγκεντρώθηκε το ποσό για τον μικρό Παναγιώτη - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του  - Media

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη, αφού από την μαζική προσπάθεια των Χανιωτών και όχι μόνο, συγκεντρώθηκε το ποσό για να πληρωθεί το κόστος του χειρουργείου.

Ο μικρός, με ρίσκο της ζωής του εδώ και μερικές ημέρες περιμένει με αγωνία την δυνατότητα να μπει στο χειρουργείο, κάτι που θα πραγματοποιηθεί χάρη στην στήριξη, οικονομική και όχι μόνο, των συμπολιτών του στα μέσα του Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η μητέρα του στο συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμά της, το απαιτούμενο ποσό των 20.000€ συγκεντρώθηκε σε μόλις 5 ημέρες, ενώ πλέον οι οικογένεια ετοιμάζεται για το κρίσιμο χειρουργείο:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς, σε 5ημερες φτάσαμε το στόχο μας!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! Μας βοηθήσατε να μπορούμε να πληρώσουμε το χειρουργείο του παιδιού μας! Ένα χειρουργείο εξαιρετικά δύσκολο και το ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! Στις 10 Νοεμβρίου αναχωρουμε! Γιατί εσείς μας βοηθήσατε!!! Θα σας ενημερώνουμε για το κάθε βήμα μας!!!Στις 12 Νοεμβριου θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο όπου θα είναι πολύωρο, θα σας ενημερώσουμε πως πήγε! Οι κουμπαράδες μπορούν την Τετάρτη να ανοιχτούν αν κ εσείς το επιθυμείτε, διαφορετικά μπορείτε κ αύριο! Το αφήνουμε στην δική σας κρίση!Το χειρουργείο, οι γιατροί, η κλινική… Χαρην την δική σας βοήθεια, βγήκε το χρέος!!Σας χιλιοευχαριστουμε!! Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό, ένα ευχαριστώ.Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ το μήνυμα»

Πηγή: zarpanews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40