search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: «Μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα» (Video)

29.10.2019 09:29
Ελένη Ράντου: «Μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα» (Video) - Media

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε η Ελένη Ράντου με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Τζάσμιν», όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Διάνα.

Η ηθοποιός μίλησε για τις εποχές που οι αμοιβές στην τηλεόραση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό θαυμασμού που την έκανε να νιώσει ντροπή.

«Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρεία» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα. Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ» πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

Όσο για τα… ευτράπελα του επαγγέλματος, η ηθοποιός ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στη σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ» περιέγραψε με χιούμορ η ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17