search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:33
MENU CLOSE

Στο εξωτερικό τα γυρίσματα του Big Brother – Ποιος θα είναι παρουσιαστής

29.10.2019 13:25
Στο εξωτερικό τα γυρίσματα του Big Brother – Ποιος θα είναι παρουσιαστής - Media

 

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται ο ΣΚΑΪ για το «Big Brother».

Το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα του μεγάλου αδερφού θέλει το πρόγραμμα να βγει στον αέρα όσο το δυνατόν συντομότερα. Στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζεται το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η συνταγή του «Power of Love» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε σπίτι – πλατό στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», οι άνθρωποι του καναλιού εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο για λόγους οικονομίας και ταχύτητας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το επικρατέστερο σενάριο είναι τα γυρίσματα να γίνουν στην Πολωνία όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός για την 24ωρη παρακολούθηση των παικτών.

Από τη διαθεσιμότητα του στούντιο θα εξαρτηθεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας με αρχικό στόχο τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε λίγο καιρό αναμένεται να βγει και το τρέιλερ για την επιλογή των παικτών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στόχος των ιθυνόντων είναι να βρεθούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας χωρίς την εμπλοκής celebrities.

Σε σχέση με την παρουσιάση, το όνομα του Γιώργου Λιάγκα είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο.

Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις και ίντριγκες μέσα στο σπίτι ενώ θα έχει ολοκληρώσει και το γύρισμα 100 επεισοδίων του «Guess My age» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Το γεγονός ότι η εμπλοκή του παρουσιαστή θα είναι μία φορά την εβδομάδα του επιτρέπει να ανταποκριθεί στις άλλες υποχρεώσεις του στο κανάλι. Σημειώνεται ότι το όνομα του Γιώργου Λιάγκα είχε παίξει και όταν το ριάλιτι έπαιζε για τον ΑΝΤ1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32