search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ για τη Συνέλευση στον ΕΔΟΕΑΠ

29.10.2019 14:58
Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ για τη Συνέλευση στον ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Τετράωρη στάση εργασίας κήρυξαν τα σωματεία του Τύπου για την Τετάρτη, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00, προκειμένου οι εργαζόμενοι να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των σωματείων του Τύπου:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών), της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), της ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών), της ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελλήνικής Ραδιοφωνίας), της ΕΤΗΠΤΑ (Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών) και της ΕΤΙΤΑ (Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής) αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59