09/03/2021 03:25:40

Δώνης στους παίκτες: «Ευχαριστώ που βάλατε πλάτη, σας αγαπώ όλους το ίδιο»

Έφεση για τον Δώνη ο Παναθηναϊκός - Media

 

Ομιλία στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στην οποία τους ευχαρίστησε για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα των πληρωμών και τους ξεκαθάρισε ότι τους αντιμετωπίζει όλους το ίδιο, έκανε ο Γιώργος Δώνης.

Σε ομιλία που τους έκανε στα αποδυτήρια, ο τεχνικός των «πράσινων» ευχαρίστησε άπαντες για την κατανόηση που έδειξαν όσον αφορά στις πληρωμές και τους υπογράμμισε ότι τους αντιμετωπίζει όλους το ίδιο.

«Θέλω κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί όλοι βάλατε πλάτη αυτό το διάστημα στο ζήτημα των πληρωμών. Ο στόχος του Νίκου (σ.σ. Νταμπίζα) και ο δικός μου ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές κι αυτή η κανονικότητα επήλθε και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

Ήθελα εδώ και καιρό να σας κάνω αυτήν την ομιλία, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν γινόταν. Υπήρχαν άτομα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που είχαν πρόβλημα οικονομικό και παρόλα αυτά έβαλαν πλάτη. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε.

Θέλω όμως να σας πω και κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Άλλος παίζει άλλος δεν παίζει, εγώ παίρνω την απόφαση. Να ξέρετε ότι αγαπάω όλους τους παίκτες το ίδιο, μπορεί να κάνω και λάθη, αλλά δεν ξεχωρίζω κανένα.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει θετική ενέργεια απ’ όλους σας. Δεν πρέπει να υπάρχει αρνητική ενέργεια. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά για μας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να σκεφτόμαστε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.