search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:14
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Νεαρή γερουσιαστής σε «ερωτικό τρίγωνο» με 22χρονη και τον σύζυγό της (Photo)

29.10.2019 18:07
ΗΠΑ: Νεαρή γερουσιαστής σε «ερωτικό τρίγωνο» με 22χρονη και τον σύζυγό της (Photo) - Media

 

Πολλά υποσχόμενη νεαρή γερουσιαστής της Καλιφόρνιας, που έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι αμφιφυλόφιλη, παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική σχέση με 22χρονη υπάλληλό της, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και ο σύζυγός της.

Η 32χρονη Κέιτι Χιλ των Δημοκρατικών είναι η πρώτη γυναίκα πολιτικός στις ΗΠΑ που περνάει από εξεταστική επιτροπή για θέματα ηθικής τάξης. Σε επιστολή που έστειλε στην επιτροπή, ομολογεί πως γνώριζε ότι η προ διετίας «τριπλή σχέση» με την 22χρονη ήταν «απρεπής», αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με το κορυφαίο στέλεχος του επιτελείου της Γκράχαμ Κέλι, όπως έγραψαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο αποκάλυψε ο εν διαστάσει σύζυγος της Χιλ, Κένι Χέσλεπ, μιλώντας στην ιστοσελίδα των συντηρητικών RedState, που δημοσίευσε και φωτογραφία των γυναικών να φιλιούνται. Ο Χέσλεπ υποστήριξε στην «Daily Mail» ότι μπορούσε να ανεχτεί το γεγονός ότι η γερουσιαστής είχε γυναίκα ερωμένη, αλλά όχι ότι είχε εραστή, αναφερόμενος στον Κέλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30