search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53
MENU CLOSE

Έκρηξη Πολάκη: Χουντικής έμπνευσης απόφαση

29.10.2019 19:25
Έκρηξη Πολάκη: Χουντικής έμπνευσης απόφαση - Media

 

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την απόφαση της Προκαταρκτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου να εξαιρεθεί ο ίδιος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης έγραψε:

«Χουντικής έμπνευσης απόφαση της πλειοψηφίας της προανακριτικής (ΝΔ κιναλ) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακόπουλου από τις εργασίες της επιτροπής, με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες !!!
 
Ο σκοπός τους τριπλός ,να ελέγξουν τη σύνθεση της επιτροπής για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως το Φρουζή και το Μανιαδάκη, να συσκοτίσουν και να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!!!
 
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεση μας, καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)
 
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53