search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Καλαφάτης για Προανακριτική: Η Βουλή ούτε εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται

30.10.2019 07:00
Πηγές ΚΟ της ΝΔ για προανακριτική: Παράτυποι θα ήμασταν αν δεν τους καλούσαμε ως υπόπτους - Media

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ αναφορικά με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί αντιθεσμικής απόφασης εξαίρεσης Π. Πολακη και Δημήτρη Τζανακοπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της Novartis.

“Ας το καταλάβουν: Η Βουλή δεν εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται “, διαμηνύει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κατηγορώντας τους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι σκοπίμως δεν ζήτησαν την αυτοεξαίρεσή τους ως βασικοί μάρτυρες, παρότι όπως ε με βάση τη σχετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου από το 2010.

Η πλήρης δήλωση του κ. Καλαφάτη έχει ως εξής:  «Όσοι είναι βασικοί μάρτυρες όπως εν προκειμένω οι κ.κ. Πολάκης και Τζανακόπουλος, δεν μπορούν να παριστάνουν τους εισαγγελείς. Όφειλαν οι ίδιοι να είχαν ζητήσει την αυτοεξαίρεσή τους, σύμφωνα και με την από το 2010 γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής σε ανάλογη περίπτωση. Δεν το έπραξαν με προφανή σκοπιμότητα να στήσουν ένα σκηνικό αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της υπό διερεύνηση υπόθεσης.  Ας το καταλάβουν: η Βουλή δεν εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:42