search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Μητέρα σκότωσε στο ξύλο το 20 μηνών μωρό της επειδή λέρωσε την πάνα του (Photos)

30.10.2019 09:22
Μητέρα σκότωσε στο ξύλο το 20 μηνών μωρό της επειδή λέρωσε την πάνα του (Photos) - Media

 

Η 23χρονη Τρίνιτι Πίτμαν μετέφερε η ίδια το 20 μηνών μωρό της στο νοσοκομείο. Το μωράκι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ίσα που κρατιόταν στη ζωή. Η ίδια είπε στους γιατρούς ότι το παιδί της έπεσε από το τραμπολίνο και χτύπησε.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι το παιδί της είχε πεθάνει. Όμως οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε η Πίτμαν έκαναν τους γιατρούς να μην την πιστέψουν ότι έπεσε από το τραμπολίνο, και κάλεσαν την αστυνομία. Εξάλλου και τα τραύματα που είχε στο κορμάκι του δεν θα μπορούσαν να γίνουν από το πέσιμο από τραμπολίνο.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του μωρού ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, ενώ είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία στο κορμάκι του.

Η Πίτμαν έσπασε σύντομα και παραδέχτηκε ότι η ίδια χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό της επειδή τσαντίστηκε γιατί λέρωσε την πάνα του.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι αμέσως μετά το έβαλε για ύπνο – σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό –  και άφησε τον 4χρονο γιο της να φυλάει το μωρό για να πάει εκείνη στη δουλειά. Όταν επέστρεψε το μωρό άρχισε να κάνει συνέχεια εμετούς και έτσι αναγκάστηκε να το πάει στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24