search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Η Google «τελειώνει» οριστικά δημοφιλές πρόγραμμα

30.10.2019 18:37
Η Google «τελειώνει» οριστικά δημοφιλές πρόγραμμα - Media
 
Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς όλα τα βίντεο το χρησιμοποιούσαν ως φορμάτ για να τρέξουν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα… ψωμιά του είναι μετρημένα.
 
Ο λόγος για το περίφημο Flash, το πρόγραμμα με το οποίο πριν από μερικά χρόνια γραφόταν οτιδήποτε είχε «κίνηση» στο διαδίκτυο, αλλά που πλέον έχει εκπέσει από τις παλιές του δόξες.
 
Για την ακρίβεια, το Flash βρίσκεται πολύ κοντά στο… θάνατο, καθώς η Google αποφάσισε πριν τελειώσει το 2019 να σταματήσει να καταγράφει στη βιβλιοθήκη αναζήτησης περιεχόμενο δημιουργημένο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 
Επί του πρακτέου αυτό σημαίνει ότι ιστοχώροι που έχουν περιεχόμενο Flash δεν θα περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και οι ιστοχώροι αυτοί θα βρίσκονται πολύ χαμηλά στα αποτελέσματα.
 
Στην ουσία, η κίνηση της Google, μαζί με την Apple η οποία έχει «εξορίσει» το Flash από τις συσκευές της, ουσιαστικά σηματοδοτούν και το τέλος του προγράμματος το οποίο φαίνεται ότι οδηγείται οριστικά στη λήθη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:24