search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Βρετανία: Προβάδισμα 8 μονάδων των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

31.10.2019 06:17
Βρετανία: Προβάδισμα 8 μονάδων των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση - Media

 

Το Συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έχει προβάδισμα οκτώ εκατοστιαίων μονάδων έναντι των Εργατικών (αξιωματική αντιπολίτευση) του Τζέρεμι Κόρμπιν, καταγράφει δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ταμπλόιντ εφημερίδας Daily Mail.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν το 34% των προτιμήσεων, οι Εργατικοί το 26% και το φιλοευρωπαϊκό κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών το 19%, ενώ το Κόμμα του Μπρέξιτ του Νάιτζελ Φαράζ προσελκύει το 12%.

Οι Τζόνσον και Κόρμπιν αναμένεται να αρχίσουν τη βραχεία προεκλογική εκστρατεία τους σήμερα Πέμπτη, ενόψει των πρόωρων βουλευτικών της 12ης Δεκεμβρίου, στις οποίες οδήγησε το παρατεινόμενο αδιέξοδο όσον αφορά το Brexit, το οποίο αναβλήθηκε ως την 31η Ιανουαρίου 2020.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation σε δείγμα 1.010 ενηλίκων Βρετανών διεξήχθη μέσω του Διαδικτύου την Τρίτη και χθες Τετάρτη.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δημοσκόποι ειδικά στην Βρετανία έχουν… συνηθίσει να πέφτουν τραγικά έξω στις εκτιμήσεις τους, τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:05