search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Τον έβαλαν φυλακή γιατί επιχείρησε να κάνει σεξ με έναν… σωρό από φύλλα στην άκρη του δρόμου (Photos)

31.10.2019 09:24
Τον έβαλαν φυλακή γιατί επιχείρησε να κάνει σεξ με έναν… σωρό από φύλλα στην άκρη του δρόμου (Photos) - Media

 

Άλλο πάλι και τούτο. 28χρονος μπήκε στη φυλακή για δυο μήνες επειδή επιχείρησε να κάνει σεξ με ένα σωρό από φύλλα που βρισκόντουσαν στην άκρη του δρόμου.

Το φθινόπωρο τα δέντρα χάνουν τα φύλλα τους που γίνονται καφέ και πέφτουν. Συχνά σχηματίζουν έναν σωρό, ένα μικρό βουναλάκι. Σε έναν τέτοιο σωρό επιχείρησε να βάλει το ερεθισμένο του μέλος, ένας 28χρονος ο Μάικλ Ντοσόρκι.

Ο Μάικλ έτρωγε με τους γονείς του στην τραπεζαρία ενός ξενοδοχείου. Όταν εντόπισε το καφετί βουναλάκι κάτω από ένα δέντρο στο πάρκινγκ, σηκώθηκε πήγε εκεί, κατέβασε τα παντελόνια του γονάτισε και έκανε τη διαδικασία μιας ερωτικής φάσης, μόνο που δεν υπήρχε γυναίκα αλλά ένας σωρός από φύλλα.

Ο κόσμος που τον κοίταζε από την τζαμαρία έμεινε με το στόμα ανοιχτό και κάποιος από αυτούς κάλεσε την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Το δικαστήριο που τον δίκασε του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προβλήθηκε μέσω κινητών η ερωτική συνεύρεση του νεαρού με τα φύλλα. Στη διαδικασία επίσης αναφέρθηκε και το γεγονός ότι ο Μάικλ είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε καπνίσει και κάνναβη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28