search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Λαμία: Άφησε το αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου για 30 λεπτά και… πήγε για ψώνια (Video)

31.10.2019 09:26
Λαμία: Άφησε το αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου για 30 λεπτά και... πήγε για ψώνια (Video) - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί και περαστικοί στη Λαμία και συγκεκριμένα όσοι κινούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στην πλατεία Πάρκου.

Οδηγός είχε αφήσει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου, πήγε για ψώνια με την ησυχία και έπειτα από μισή ώρα επέστρεψε στο αυτοκίνητο, ενώ για ακόμη πέντε λεπτά έκανε πλάκα με τον φίλο του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αρχικά τα βλέμματα τράβηξε ένα «συνηθισμένο» διπλοπαρκάρισμα στο τρίγωνο στην νότια είσοδο της πλατείας.

Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ,που είχε παρκάρει δεξιά (παράνομα και αυτό) από το μαύρο αγροτικό, έφυγε από το σημείο, αποκαλύπτοντας έτσι το παρατημένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Η καταγραφή του βίντεο ξεκίνησε στις 13:55’, από περιέργεια πότε ο ιδιοκτήτης του μαύρου αυτοκινήτου θα συνειδητοποιούσε την γκάφα του και θα ελευθέρωνε το οδόστρωμα.

Χρειάστηκε να περάσουν 22 ολόκληρα λεπτά (14:17’) μέχρι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος να εμφανισθεί για να φορτώσει σε αυτό, με τη συνοδεία φίλου του, κάποιο ηλεκτρονικό μηχάνημα.

Στο διάστημα αυτό (σχεδόν 30 λεπτά καθώς όπως σημειώσαμε βρισκόταν εκεί πριν φύγει το άλλο παράνομα παρκαρισμένο), δεκάδες οχήματα εγκλωβίστηκαν από πίσω πιστεύοντας ότι το όχημα κινούνταν, λεωφορεία και φορτηγά έστριβαν με δυσκολία, ενώ για 2 με 3 λεπτά ακόμη μία οδηγός σταμάτησε στην απέναντι πλευρά για να αγοράσει κάτι, χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:40